Θέσεις εργασίας στο Ντουμπάι

United-Arab-Emirates-256 - Ντουμπάι - DubaiΣτο άρθρο που ακολουθεί θα ασχοληθούμε με την περίπτωση του Ντουμπάι ως προορισμός για εύρεση εργασίας. Πρόκειται για ένα μέρος, το οποία τον τελευταίο καιρό επιλέγουν πολλοί -Έλληνες και μη- μετανάστες, καθώς είναι αναπτυσσόμενο και προσφέρεται για επαγγελματική απορρόφηση, επαγγελματική ανέλιξη και καριέρα. Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι μόνο 1 στους 10 περίπου κατοίκους του Ντουμπάι είναι άνεργος, καθώς η ραγδαία ανάπτυξη που γνωρίζει δεν αφήνει περιθώριο για «παραθυράκι» στην ανεργία. Παρακάτω θα βρείτε μερικές ιστοσελίδες που μπορούν να σας βοηθήσουν για να βρείτε θέσεις εργασίας στο Ντουμπάι.

Δείτε αγγελίες εργασίας στο Ντουμπάι





Αξίζει να αναφερθεί ότι γενικότερα η αναζήτηση εργασίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ειδικότερα για θέσεις εργασίας στο Ντουμπάι είναι σύνηθες φαινόμενο παγκοσμίως και ως εκ τούτου είναι αρκετά εύκολη. Μια από τις πιο γνωστές ιστοσελίδες για εύρεση εργασίας στο Ντουμπάι είναι το bayt.com, στο οποίο θα βρείτε συνολικά αγγελίες εργασίας για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά και θέσεις εργασίας για το Ντουμπάι ειδικότερα, εφόσον πατήσετε στη σχετική επιλογή. Πρόκειται για ένα site που καθημερινώς ανανεώνεται με νέες προσφορές για θέσεις εργασίας, ενώ μπορείτε παράλληλα να ανεβάσετε και να αποθηκεύσετε το δικό σας βιογραφικό δωρεάν, ούτως ώστε να σας βρουν εταιρείες που ενδιαφέρονται να εντάξουν άτομα στο δυναμικό τους.





Εξίσου ενημερωμένο site για δουλειές στο Ντουμπάι είναι το jobsindubai.com. Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε διάφορες θέσεις εργασίας στο Ντουμπάι ανάλογα με τον τομέα που σας αφορά, και -αφού συμπληρώσετε τη πλατφόρμα για να γίνετε μέλος του site- μπορείτε εύκολα να στείλετε αίτηση διεκδικώντας τη θέση εργασίας που επιλέξατε.

Μια καλή σελίδα στο διαδίκτυο για όσους έχουν πάρει απόφαση να πάνε για δουλειά στο Ντουμπάι είναι το expatriates.com. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε από τις χώρες στην αρχική το Ντουμπάι και εν συνεχεία θα σας βγάλει τις αγγελίες με χρονολογική σειρά, από την πιο πρόσφατη στην πιο παλιά. Ταυτόχρονα, εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να κάνετε εσείς αναζήτηση γράφοντας keywords για τη θέση που σας ενδιαφέρει.

Επίσης, μπορείτε να «κυνηγήσετε» εργασία στο Ντουμπάι κλικάροντας στο dubai.dubizzle.com/jobs. Πρόκειται για ένα site που παρέχει πάμπολλες θέσεις εργασίες και είναι ιδιαιτέρως εύχρηστο, αφού υπάρχουν πολλά πεδία επιλογών για να καθορίσετε πιο συγκεκριμένα αυτό που ψάχνετε και σας ενδιαφέρει. Μάλιστα, σε πολλές αγγελίες αναγράφεται το αν αφορούν ντόπιους ή/και αλλοδαπούς οι προτεινόμενες θέσεις εργασίας, γλιτώνοντας σας έτσι από περιττό κόπο.

Κλείνοντας το άρθρο για την εργασία στο Ντουμπάι θα πρέπει να επισημανθεί ότι πλέον ο αριθμός των Ελλήνων που μεταναστεύουν στο Ντουμπάι έχει αυξηθεί σημαντικά. Ως εκ τούτου είναι εύκολο πλέον να απευθυνθεί κανείς σε τοπικές κοινότητες εκεί, οι οποίες θα «δώσουν τα φώτα» τους για θέσεις εργασίας στο Ντουμπάι. Παράλληλα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνονται στην Ελλάδα σεμινάρια, στα οποία μπορεί κανείς να ενημερωθεί, αλλά και να κάνει αίτηση για προσφερόμενες εργασίες.

Δείτε αγγελίες εργασίας στο Ντουμπάι

Δείτε επίσης για το Ντουμπάι

Δουλεύοντας στο Ντουμπάι


Πηγή: e-biografiko.gr



Θέσεις Εργασίας σε άλλες εταιρείες:

Σκλαβενίτης ΑΒ Βασιλόπουλος Carrefour Μαρινόπουλος Μασούτης
ΟΤΕ Lidl COSCO ΕΛΤΑ
Jumbo My Market Vodafone Cosmote
Hondos Center Γαλαξίας Praktiker Αρβανιτίδης
Costa Navarino Τέρνα ΑΚΤΩΡ ΔΕΗ
WIND IKEA Inditex Προμηθευτική
Πλαίσιο Zara Olympic Air Κωτσόβολος
Everest ΦΑΜΑΡ Eurobank Παπαστράτος
Goody’s Κορρές Coca Cola 3Ε INTERSPORT
ΙΑΣΩ Βιοιατρική Ταχυδρ. Ταμιευτήριο Flocafe
ΑΣΔΑ Euromedica ΔΕΛΤΑ Cyta Ελλάδος
J&P αβαξ Τράπεζα Πειραιώς Διεθνής Αθλητική (Admiral) Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Leonidas Γερμανός ΦΑΓΕ Ελαΐς
Εθνική Τράπεζα Alpha Bank HSBC Bank Πανελλήνια Τράπεζα
Attica Bank Mikel Leroy Merlin Παγκρήτια Τράπεζα
Shell Revoil ΕΤΕΚΑ BP
Aegean Oil JetOil Παπαδοπούλου Ελιν
ΕΚΟ Motor Oil Ελληνικά Πετρέλαια Avin
Oteplus Abbott Adelco AdiPharm
Amvis Astellas Teleperformance Amgen
Max Perry G4S Apivita Φούρνοι Βενέτης
McDonald’s BAZZ-R Dominos Κωνσταντινίδης Ζαχαροπλαστεία
Village Cinemas Γρηγόρης Xtreme Stores Καρέλιας
TGI Fridays Coffee Island Sephora b...eat
Hertz Yava Makro Simply Burgers
Pizza Fan ΟΠΑΠ Creta Farms Pepsico – Ήβη
Νίκας Υφαντής Avis Τσιμέντα Τιτάν
ΑΓΕΤ Ηρακλής Ok! Markets Lovie Cosmetics Καραμολέγκος
ΒΙ.Κ.Η. Coffee Lab Colgate Bic
Unilever Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Novartis Barilla
Απολλώνιον Dell Κρητικός Λουξ
Όμιλος Σαράντη Cosmos Aluminium Ορφεύς Βεϊνόγλου Nobacco
H&M Adecco Kleemann Green
ΟΛΘ Χατζόπουλος Α.Ε. Brinks Otis
Celestino OnePharma

Σχετικά Άρθρα: