Χρήσιμα βιβλία για εύρεση εργασίας

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε 4 βιβλία τα οποία θα σας βοηθήσουν σημαντικά στα παρακάτω:

  • Σύνταξη βιογραφικού
  • Σύνταξη συνοδευτικής επιστολής
  • Ερωτήσεις συνέντευξης

Τα βιβλία είναι στα αγγλικά και μπορούν να φανούν χρήσιμα και για την εύρεση εργασίας στην Ελλάδα αλλά και για την εύρεση εργασίας στο εξωτερικό.

You’re Hired! CV: How to write a brilliant CV





To You’re Hired! CV: How to write a brilliant CV είναι απαραίτητο για να φτιάξετε το καλύτερο δυνατό βιογραφικό για τη θέση που θέλετε. Το βιβλίο θα σας φανεί χρήσιμο είτε αν ξεκινάτε τώρα, είτε αν θέλετε να προχωρήσετε στη καριέρα σας. Το βιβλίο θα σας οδηγήσει στο να βρείτε τις πιο σχετικές δεξιότητες και εμπειρίες για τη θέση για την οποία κάνετε αίτηση. Θα δείτε πραγματικά παραδείγματα για το πώς να φτιάξετε το βιογραφικό σας να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

How to Write an Impressive CV and Cover Letter: A Comprehensive Guide for the UK Job Seeker

To How to Write an Impressive CV and Cover Letter: A Comprehensive Guide for the UK Job Seeker αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οδηγό για όσους ψάχνουν δουλειά.  Συμπεριλαμβάνει δείγματα βιογραφικών και παρέχει αποτελεσματικές τακτικές εύρεσης εργασίας καθώς και ηχογραφημένες συνεντεύξεις με HR managers. Το βιβλίο περιέχει ένα CD με δείγματα βιογραφικών και συνοδευτικών επιστολών καθώς και κείμενα πραγματικών συνεντεύξεων που έχουν γίνει σε μεγάλες εταιρίες.

Brilliant Cover Letters: What You Need to Know to Write a Truly Brilliant Cover Letter

To Brilliant Cover Letters: What You Need to Know to Write a Truly Brilliant Cover Letter είναι το απόλυτο βιβλίο για συνοδευτικές επιστολές που έχει γράψει ο James Innes. Ο James Innes είναι ο διευθυντής του “The CV Centre”, μιας εταιρίας που είναι υπεύθυνη για το γράψιμο δεκάδων χιλιάδων συνοδευτικών επιστολών. Οι συμβουλές που δίνονται είναι δοκιμασμένες και αποδεδειγμένες. To βιβλίο έχει μερικά σημαντικά δωρεάν bonus, όπως πρότυπα συνοδευτικών επιστολών για όλες τις περιπτώσεις (πχ για απόφοιτους αλλά και για στελέχη) καθώς και πρότυπα για ειδικές περιπτώσεις, όπως πχ εργασία στον ιατρικό κλάδο, στη πληροφορική, στη διδασκαλία κτλ.

The Interview Book: Your Definitive Guide to the Perfect Interview Technique

To The Interview Book: Your Definitive Guide to the Perfect Interview Technique είναι ο απόλυτος οδηγός για τη προετοιμασία υποψήφιων για τη συνέντευξη. Το βιβλίο προετοιμάζει τον αναγνώστη στην οργάνωση μιας πετυχημένης στρατηγικής για τα διάφορα πιθανά σενάρια συνέντευξης. Υπάρχει μια εκτεταμένη ανάλυση των διαφορετικών ερωτήσεων συνέντευξης καθώς και τα πιο πιθανά λάθη που μπορείτε να κάνετε και ακριβώς πώς να τα αποφύγετε. Το βιβλίο καταλήγει με συμβουλές για το πώς να προχωρήσετε μετά τη συνέντευξη, δηλαδή πώς να κλείσετε τη δουλειά.


Πηγή: e-biografiko.gr



Σχετικά Άρθρα: